Fiskbiffar/burgare

3 portioner
2 laxfiléer
1 alaska pollockfilé
1 ägg
1 krm chilipeppar
1 msk ev mer pressad citron
salt
vitpeppar
någon/ett par msk ströbröd så smeten blir lite fastare
*
Mixa allt, gör biffar mha skedar och vänd i ströbröd innan de steks några minuter på varje sida. Vi åt med sås på creme fraiche och lite bostongurka, och rester av gårdagens taboulleh. Äntligen ett sätt att lura i sonen lax. Han tyckte de var supersmarriga! Höjdarmat. (Andra alternativ, ät som fiskburgare, sås med dijonsenap kan vara smaskigt till, ät som alternativ till fiskpinnar med potatis och sallad o.s.v.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0