Bovetevåfflor med fetaostcreme och broccoli

1,5 dl bovetemjöl
50 g smält smör
1 ägg
1 dl mjölk (som jag glömde ha i, funkar alltså även utan.)
0,5 tsk bakpulver
max 0,5 tsk salt (det står 1 tsk i receptet men det var på tok för salt)
1 dl iskallt vatten
Blanda allt, låt smeten stå i kylen en liten stund innan gräddning. Servera med:
Blanda creme fraiche, citronsaft, mosad fetaost. Jag hade kokt broccoli till, i originalreceptet är det "färsk masserad (!) broccoli".
vi hade även kycklingrester från gårdagens middag till. Det blev gott mättande och kändes lite festligt, som helgen ska vara :)
Originalreceptet är hämtat ur Renée Voltaires "Salig blandning"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0