Grillad kyckling med ljummen färskpotatissallad och goda tillbehör

Kyckling lagd i marinad på kvällen/morgonen före tillagning: balsamvinäger, kinesisk soja, rapsolja, färsk ingefära, vitlökspeppar. Skrubba färskpotatis, koka. Grilla/stek kycklingen. Koka haricot verts lätt. Blanda nykokt potatis med haricot verts. häll över vinägrett (balsamico+olja+flingsalt och lite grovmalen peppar). Vi serverade kycklingen, potatissalladen med vitkålssallad (cole slaw hade ju också varit en höjdare) och en sallad på tomat, gurka, granatäpple och fetaost och ännu mer balsamico (trögflytande lyxvarianten). Håller på att glömma kesella+chipotlepasta som sås till :). Det var smarrigt till. Fredagsmys en torsdag. Man är ju ändå för trött för stora projekt en fredag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0